Köpvillkor

Finns varan i lager? 
Kontakta oss så kollar vi om varan – varumärket  finns i vårt lager, om inte beställer vi den gärna till dig.

Bytesrätt/Öppet köp:
Hos oss i vår butik och i vår webb butik gäller 30 dagars öppet köp. Du har dessutom 14dagars bytesrätt hos Sveriges samtliga Stjärnurmakare butiker-köp en klocka i Skellefteå och byt den tex i Stockholm.
Bytesrätt och öppet köp gäller inte vid REA eller prisnedsatta varor, om du beställt en vara som är anpassad bara för dig (tex en vigselring som vi tillverkat åt dig) samt när du betalt med guld eller silver metall.
Byte kan ej ske efter att en produkt är anpassad till din storlek (Tex ring, armband, kedjor, armbandsur mm).

Kopvillkor Svart Och Rod Kapad

REA: 
REA kan skilja sig mellan olika butiker, både vad som säljs ut och när.

Jag vill repararera min klocka:
Vi reparerar alla typer av klockor och smycken. Vi har egen urmakare och guldsmed. Fråga efter ett kostnadsförslag om du vill vara säker på ett pris innan du lämnar in din klocka för service eller reparation. Läs mer under hantverk

Reparationsgaranti:
Stjärnurmakarna Burmans har 1-2 års garanti på utförd reparation.

Batteribyten:
Priset för ett batteribyte kan skilja sig mellan olika klockor. Klockorna har olika typer av batteri och vissa klockor kräver mer jobb för att byta batteri på. Andra avgörande faktorer kan t.ex. vara om klockan ska trycktestas. Vill du vara säker på pris så fråga butiken innan byte.

Försäkring:
Stjärnförsäkring, på köpet vid köp av klocka från 400kr eller smycke från 900kr. Gäller hos samtliga Stjärnurmakare runt om i landet

Garanti på min klocka vid nyköp:
Du får alltid 24 månaders Riks garanti hos oss – vissa av våra varumärken har upp till 36 månaders garanti. Garantin gäller hos samtliga Stjärnurmakare runt om i landet

Presentkort:

Vi använder oss av elektroniska presentkort, som laddas mad valfritt belopp. Presentkortet fungerar i alla våra butiker runt om i landet.

Glöm inte bort att du alltid kan kontakta våra butiker för svar på dina frågor. Det kan vara allt ifrån hur mycket din farfars gamla fickur är värt till vad du skall ge till din sambo i bröllopspresent. Inga frågor är ovanliga för oss. Vi är Stjärnurmakarna och vi har kompetens till att hjälpa dig.

0