Burmans Ur & Guld

Vi som jobbar här

Roger Burman
VD

Jag heter Roger Backlund, är VD och äger butiken med min familj.
Min familj består, bortsett från min fru Pia, också av mina två vuxna barn, Robin och Frida.
På fritiden är jag en mat- och vinälskande sk ”trottoarskogsbonde” som spenderar mycket tid i en skön fåtölj läsande historiska böcker.

Pia Burman
Administration, urmakare & guldsmeds assistent

Mitt namn är Pia Backlund och jag är en stor Skellefteå AIK fan. Jag har två vuxna barn med min make Roger, vi bor i hus på Norrböle samt på somrarna i huset i Norsjö. Sport samt musik är mina främsta intressen.

Eleonor Remmets
Guldsmed

Jag heter Eleonor Remmets och har arbetat med guld sedan 1977. Gesällbrev som guldsmed mottog jag i Blå hallen 1985.
Flyttade från Stockholm med man och barn till Skellefteå, och har blivit kvar på Burmans sedan 1989. Nu arbetar jag halvtid och har en egen webbshop i en helt annan bransch. Jag syr huvudbonader till cancerpatienter www.bigsi.se

Ingemar Forsberg
Guldsmed

Mitt namn är Ingemar Forsberg och det är jag som är killen som lagar din klocka när den inte fungerar. Jag har alltid haft en stor passion för finmekanik och tekniska lösningar, så med urmakaryrket trivs jag som fisken i vattnet! Jag har arbetat som urmakare i drygt 20 år, och innehar förutom ett gesällbrev även ett mästarbrev inom yrket.

Frida Backlund
Säljare

Frida Backlund heter jag. Började jobba på Burmans när jag var 15 år vid sidan av min skolgång. Nu jobbar jag permanent här. Jag bor i en en nyköpt lägenhet och min familj äger Burmans. Min fritid spenderar jag i stallet där jag rider och sköter om min fina häst.

John Markström
Säljare

Jag heter John och bor i Skellefteå centrum.
För att beskriva mig är jag en sportig kille som gillar att hålla igång.
Jag har ett enormt intresse för klockor sedan ett par år tillbaka. Kontakts gärna mig vid klockrelaterade frågor.

Nelly Borgström
Säljare

Jag heter Nelly och är en glad, positiv och djurgalen tjej. Älskar att spendera tid i stallet där jag haft egen häst i flera år. Då jag inte är i stallet så ägnar jag mycket tid åt smycken, skor och kläder då det är en stor passion för mig! Absoluta favoritsyssla hemma – Rensa garderoben!

Joakim Rönnqvist
Säljare

Mitt namn är Joakim Rönnqvist och jag jobbar som säljare på Burmans.
På fritiden är jag en extrem sportnörd med Fotboll som största passion.
Jag bor och trivs i vårat hus på Morön tillsammans med min sambo Lina och våra barn.