Vi köper ditt guld och silver

Istället för att skicka iväg ditt guld och silver till någon kan du komma in till vår butik i Skellefteå med ditt silver och guld. Vi har funnits här i över 90 år och med vår kunskap och erfarenhet kan du känna dig trygg. Du får betalt direkt efter dina föremål är värderade.

 

VI KÖPER ALLT I SILVER OCH GULD!

Vi handlar med allt sorts silver och guld i alla halter. Om föremålet inte är stämplat kan vi testa det för att säkerställa att det är äkta.

Exempel på guldföremål vi köper:

·       Guldsmycken
·       Byrålådsguld – vi köper i alla guldkarat halter
·       Medaljer
·       Vigselringar
·       Trasiga guldföremål
·       Guldklockor
·       Tandguld
·       Odlade Pärlor, av hög kvalité

Exempel på silverföremål vi köper:

·       Silversmycken
·       Matsilver
·       Ljusstakar
·       Silvermedaljer
·       Silvermynt
·       Silvertackor
·       Trasiga silverföremål
·       Silverklockor
·       Odlade pärlor, av hög kvalité

TRYGG UTBETALNING OCH KORREKT VÄRDERING

Vi värderar ditt silver och guld ihop med dig, och du får vara med under hela processen. Vi betalar dig inte bara för metallen, vi betalar extra för kända varumärken samt äkta ädelstenar. Väljer du att köpa något annat hos oss i samband med din försäljning av guld eller silver får du ännu mer för dina föremål.

När vi har värderat ditt silver och guld får du ett prisförslag, och när du accepterat detta betalar vi in pengarna direkt på ditt konto. Andra tider gäller vid guldtackor.

Vi har tillstånd från Polisen att köpa silver och guld enligt polistillstånd  A076.178/2014
Vi har ett nära samarbete med Polisen som när som helst kan komma och göra stickprover på våra inköp, vi redovisar samtliga våra inköp till Polisen varje dag via elektroniska inköpsnotor, vi gör allt för att undvika att tjuvar säljer till oss.

Allt guld och silver som smälts ned till nya smycken affineras hos vår samarbetspartner Svedbom & Co AB enligt ISO9001, ISO 14001, ISO18001

0