Dela upp betalningen

VILL DU DELA UPP BETALNINGEN?

Om du vill delbetala din klocka eller accessoar med bra villkor kan du göra det både när det gäller köp i vår butik och i vår webbutik Second hand. Här kan du läsa om vad som gäller och hur gör.

AVBETALNING I VÅR WEBBUTIK (Second hand)

Med ett konto hos Klarna kan du delbetala dina köp i vår webbutik.

Kontovillkor

Du kan dela upp ditt köp i upp till 24 månader eller betala minst 50 kr per månad. Ett alternativ är att lägga upp en fast avbetalning på 3, 6 eller 12 månader. Läs mer om Klarnas Kontovillkor här.

Så här gör du

När du valt en produkt i vår webbutik och fyllt i dina uppgifter skapas automatiskt en faktura. När du går vidare med köpet kan du välja att ändra betalsätt om du vill delbetala.

Vem kan ansöka?

Lägsta ålder för ansökan är 18 år. Om du väljer delbetalning gör Klarna en kreditupplysning enligt lag innan du beviljas ett Klarnakonto.

AVBETALNING I VÅR BUTIK MED RÄNTEFRI DELBETALNING

I vår butik har du möjlighet att köpa din klocka eller accessoarer och dela upp betalningen i upp till 23 månader. Du får dessutom ett MasterCard som gör att du enkelt kan komplettera din klocka med tillbehör eller lämna in den på service och alltid delbetala lika fördelaktigt.

Så här ansöker du

Ansök i vår butik och välj delbetalningstid. Du kan också ansöka direkt på webben, genom tjänsten Köpklar (klicka här). Då är allt klart när du kommer till butiken. Fyll i alla uppgifter i ansökan och välj delbetalningsalternativ. Du får svar direkt efter kreditprövning. Din ansökan är giltig i en månad. Gå till butiken, handla och avsluta din ansökan.

Mitt kort trygga köp – utan årsavgift

Du får ett MasterCard utan årsavgift som du kan använda över hela världen. Kortet gör det möjligt för dig att alltid delbetala räntefritt i upp till 23 månader, när du handlar hos oss på Stjärnurmakarna och i andra butiker som är anslutna till Mitt kort trygga köp.

0

Start typing and press Enter to search