Bröllopsdagar

Du glömmer väl inte bort bröllopsdagen? Vi har massor av tips och produkter för dig som vill överraska din partner på er bröllopsdag. Välkommen in och titta!

1 år: papper
2 år: bomull
3 år: läder
4 år: blomster
5 år: trä
6 år: socker
7 år: ull
8 år: brons
9 år: pil
10 år: tenn
12,5 år: koppar
15 år: kristall
20 år: porslin
25 år: silver
30 år: pärl
35 år: korall
40 år: rubin
45 år: safir
50 år: guld
55 år: smaragd

Vi som jobbar här

 • Frida Backlund
  Frida Backlund Säljare

  Frida Backlund heter jag. Började jobba på Burmans när jag var 15 år vid sidan av min skolgång. Nu jobbar jag permanent här.  Jag bor i en en nyköpt lägenhet och min familj äger Burmans. Min fritid spenderar jag i stallet där jag rider och sköter om min fina häst.

 • Ingemar Forsberg
  Ingemar Forsberg Urmakare

  Mitt namn är Ingemar Forsberg och det är jag som är killen som lagar din klocka när den inte fungerar. Jag har alltid haft en stor passion för finmekanik och tekniska lösningar, så med urmakaryrket trivs jag som fisken i vattnet!  Jag har arbetat som urmakare i drygt 20 år, och innehar förutom ett gesällbrev även ett mästarbrev inom yrket.

 • Eleonor Remmets
  Eleonor Remmets Guldsmed

  Jag heter Eleonor Remmets och har arbetat med guld sedan 1977. Gesällbrev  som guldsmed mottog jag i Blå hallen 1985.
  Flyttade från Stockholm med man och barn till Skellefteå, och har blivit kvar på Burmans sedan 1989. Nu arbetar jag halvtid och har  en egen webbshop i en helt annan bransch. Jag syr huvudbonader till cancerpatienter  www.bigsi.se

 • Britta Vikman
  Britta Vikman SÄLJARE

  Mitt namn är Britta Wikman jag jobbar främst med försäljning. Jag bor i Boviken med min man Martin har två vuxna söner och ett barnbarn som jag gärna lånar då och då.Jag tycker om att fixa och inreda.Matlagning är ett annat intresse för mig,en god middag med vännerna är alltid lika trevligt.

 • Gabriela VEGA
  Gabriela VEGA Butikschef, SÄLJARE - Föräldraledig

  Mitt namn är Gabriela Vega, har funnits på Burmans sedan 2000. Jag bor på Morö Backe med min make och våra två barn. På fritiden är det mycket hockey och fotboll som gäller hos oss. Jag ser mig själv som en filmfantast, jag gillar alla typer av filmer men speciellt sci-fiction- och fantasyfilmer. Men njuter även att läsa en bra bok.

 • PIA BACKLUND
  PIA BACKLUND Administration, urmakare & guldsmeds assistent

  Mitt namn är Pia Backlund och jag är en stor Skellefteå AIK fan. Jag har två vuxna barn med min make Roger, vi bor i hus på Norrböle samt på somrarna i huset i Norsjö. Sport samt musik är mina främsta intressen.

 • Roger Backlund
  Roger Backlund VD

  Jag heter Roger Backlund, är VD och äger butiken med min familj.
  Min familj består, bortsett från min fru Pia, också av mina två vuxna barn, Robin och Frida.
  På fritiden är jag en mat- och vinälskande sk ”trottoarskogsbonde” som spenderar mycket tid i en skön fåtölj läsande historiska böcker.

0

Start typing and press Enter to search