Köpvillkor

Priser
Hos oss kan du köpa Second Hand smycken i guld och silver samt klockor i guld. (De flesta produkterna är i 18k guld och om de är annan karathalt är det tydligt angivet i varubeskrivningen). Har smycket en sten, försöker vi alltid att ange stenens namn, är vi osäkra anger vi endast stenens färg.
Det finns inga gamla gravyrer av namn och datum i klockor eller smycken – om inget annat är angivet vid varan.
Storleksändringar av ringar kostar 500:- upp till två storlekar, därefter lämnar vi offert.
Klockorna och smyckena finns i pris från 1000:- (I butiken på Trädgårdsgatan 8 / Cityhuset finns det även smycken från 150:-.)
Samtliga priser inklusive moms

Fri frakt
Vill du hämta ditt köp och betala i butiken (Trädgårdsgatan 8 / Cityhuset) går det bra. Vi vill dock att du hämtar varan/varorna inom 7 dagar.

Vill du att vi skickar dig varan/varorna gör vi det som ett Rek brev via Posten. Du får då en aviseringen från posten och kan sedan hämta försändelsen på din närmaste Post. Vi har alltid fri frakt.

Ej uthämtade beställningar blir debiterade 250:- för att täcka våra omkostnader.

Betalning

Betalning sker via Klarna.

Reklamationer och Ångerrätt

Kontrollera leveransen och anmäl synlig transportskada direkt till Posten. Anmärkning på levererade varor skall göras inom 8 dagar.

Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med din beställning så har du som Konsument (privatperson), enligt lag om konsumentskydd vid distansavtal, rätt att frånträda ditt köp. Du skall då inom 30 dagar från det att Du tog emot varan, skicka tillbaka varan som ett Rek brev via posten.

Ångerrätt gäller endast om varan är i oförändrat skick. Varan skickas tillbaka med Rek brev via posten i produktförpackningen tillsammans med kvitto och försäkringsbevis. Paketet ska vara väl emballerat så att produkt och förpackning ej skadas.

Eventuell returkostnad erläggs av beställaren, ingår ej i beställningen. Returen bör skickas som ett Rek via posten så att försändelsen är spårbar. Du som returnerar en produkt köpt hos Burmans Ur & Guld svarar för att produkten returneras på ett säkert sätt.

Ångerrätten är ej tillämplig för företag.

Tveka inte att kontakta oss med frågor eller för mer information. Mejl: info@burmansurguld.se

Reservationer

Vi reserverar oss för eventuella faktafel i produktinformation och priser som finns på vår hemsida och även för att de produktbilder vi visar inte alltid överensstämmer i färgnyanser och / eller proportioner med den verkliga varan.
Vi svarar inte för skador på annan egendom än levererad produkt. Ej heller för skador som åsamkats tredje man på grund av den felaktiga produkten eller andra följdskador eller indirekta skador. Eftersom varje objekt är unika, reserverar vi oss för att produkten kan vara såld när du gör din beställning.

Garanti och Försäkring

Burmans Ur & Guld lämnar dig kostnadsfritt 24 månaders riksgaranti och 6 månaders Stjärnförsäkring på samtliga smycken från 900:- och klockor från 400:-  som är köpt på webben eller i butiken.

Privatpersoner omfattas av konsumentköplagen, vilket innebär att ni har reklamationsrätt under 3 år.
Läs mer på Konsumentverkets hemsida.

Personuppgifter

Personuppgifter som anges i samband med köp skickas enbart till Burmans Ur & Guld för orderhantering, samt i samband med orderbekräftelsen till den e-postadress som eventuellt angivits vid köp.

0